Wat klanten zeggenDe masterclass “When branding meets Online Marketing’ gevolgd van 2 echte Powervrouwen. Dankzij deze 2 dames heb ik veel geleerd over branding, InstaGram, Facebook Ads en Content. Ik ben super blij met de kennis die deze dames hebben gedeeld. Alle tips heb ik direct verwerkt in de realisatie van mijn eigen branding en het is zo mooi geworden! 

Kirsten Timmermans – Eerste hulp bij eetstoornis

“Deze masterclass heeft me geholpen om een strategie met een specifieke doelgroep uit te stippelen. Anderzijds kan ik met alle praktische info onmiddellijk aan de slag. Ik heb opnieuw heel veel ideeën en ik heb zin om meteen aan de slag te gaan.”

Lindy – Schoonheidsspecialiste

De adviesdag van Priscilla, niet doen als je niet met een hoofd vol ideeën, doelen en plannen naar huis wilt. Priscilla weet op een duidelijke en to the point manier zaken helder te krijgen. Ze vraagt door, graaft nog wat dieper, en brengt op tafel waar het om draait. Nieuwe inzichten, en nog belangrijker, hoe je uiteindelijk komt waar je wilt komen en wat je daarvoor nodig hebt, komen in de plaats voor het steeds maar rondjes draaien in je eigen hoofd. 
De opdrachten die je van te voren mee krijgt zijn duidelijk en geven ook al zo veel inzicht. Op de dag zelf duik je daar nog dieper in. 
Op weg terug naar huis bruis je van de ideeën. Enige nadeel van de adviesdag, de slaap proberen te vatten na zo’n geweldige inspirerende dag…

freya Flach – Go Impro

“De masterclass was enorm inspirerend en goed verzorgd. Kim en Priscilla vulden elkaar perfect aan. Op die manier werd er veel kennis op tafel gelegd, waar ik veel aan heb gehad. Veel informatie die dag gekregen om de branding en marketing nu eens goed aan te pakken van mijn bedrijf. Na afloop ben ik nog op weg geholpen door Kim om al die informatie van de Masterclass in praktische en doelgerichte stappen om te zetten.”

Wendy Peeters – Personal Body Coach