Waarom ben ik ondernemer geworden?

Ondernemen

geschreven door

Priscilla Traets

Mijn allereerste video staat ‘as we speak’ online. Wauw, wat is dit leuk om te doen. Alleen al het vertellen van mijn persoonlijke verhaal gaf me al enorm veel energie.

In deze video vertel ik hoe ik ben gekomen tot mijn beslissing om na jaren in loondienst te hebben gewerkt te gaan ondernemen. Vaak komt zo’n beslissing niet zomaar uit de lucht vallen. Je wordt of gedwongen tot nadenken of je komt in een situatie dat het eigenlijk niet anders kan, herkenbaar?

Ik vertel  hoe ik mijn carrière ben begonnen als online marketeer en wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik volledig zelfstandig verder ben gegaan.

Did you LIKE it?

Steek dan je duimpje omhoog (MEGA THANKS) Een comment kan ik ook enorm waarderen én wil je me blijven volgen vergeet dan niet te abonneren;-) Heb je een vraag of wil je jouw feedback delen? Super leuk als je dit dan doet in de comments onder de video.