Top
Mijn favoriete app op de Iphone

Mijn Iphone en ik zijn de beste vrienden, zo vertelde ik je al eerder in Mijn Persoonlijke B[oo]cketlist dat ik wel kan zeggen dat ik verslaafd ben aan mijn telefoon. Dit jaar ben ik van een Iphone 6 overgegaan naar een Iphone 7 Plus en dat bevalt me heel goed.

Ik maak veel gebruik van handige tools die inmiddels ook allemaal als app te downloaden zijn voor je Iphone. Zowel zakelijk als privé zijn apps erg handig, ik maak er dus naast privé ook zakelijk veel gebruik van. Inmiddels is het aantal apps op mijn Iphone flink toegenomen. Ik deel hierbij dus alleen de tools die ik online gebruik en die ook beschikbaar zijn als app;-)

CANVA

Sinds kort maak ik gebruik van Canva, een super handige tool om je afbeeldingen in de juiste formaten te downloaden. Elke social media kanaal heeft voor de afbeelding een ander formaat nodig, om zo min mogelijk kwaliteit te verliezen is het handig om je aan deze formaten te houden. Heel goed alternatief als je niet kunt photoshoppen, zoals ik;-)

AFTERLIGHT

Nou ben ik zelf niet zo van de selfies, maar mocht je deze wel graag maken dan kun je met afterlight je foto net iets mooier bewerken. Ik gebruik het vaak om achtergronden wat te vervagen.

GOOGLE ADWORDS

Deze tool is natuurlijk onmisbaar voor mij als online marketeer, maar sinds ongeveer een jaar is ook de app voor op je telefoon beschikbaar. Ik vind dit erg handig voor onderweg en ik mijn laptop even niet bij de hand heb. Ik kan met deze app inloggen bij alle accounts die wij beheren, ook op mijn telefoon!

GOOGLE ANALYTICS

De statistieken tool die onmisbaar is voor iedereen die een website heeft of er een beheerd. Wij kunnen niet zonder dit systeem en gebruiken het voor het maken van analyses en rapportages.

OEI IK GROEI

Van een vriendin kreeg ik de tip om deze app te installeren om alle sprongetjes van mijn zoontje te kunnen volgen. In het begin wist ik echt niet waar zij het over had.

Super handige app om de ontwikkeling van je baby stap voor stap te kunnen volgen.  Je baby maakt namelijk per periode een ‘sprongetje’, zoals ze dit in de app noemen. Bij ieder sprongetje leert je baby weer nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen. De signalen worden in de app heel duidelijk omschreven zodat je ze goed kunt herkennen.

Alle mommy’s to be, DEZE APP IS ECHT EEN MUST;-)

WE TRANSFER

Om grote foto- of videobestanden te delen is Whatsapp niet zo handig heb ik gemerkt. Zijn je bestanden ook te groot om per mail te verzenden, dan is WE TRANSFER ook echt een must op je telefoon.

Overigens gebruik ik deze online tool ook vaak!

MARVEL

Het reclamebureau CIRCA TWEE waar wij veel mee samenwerken levert alle designs aan in Photoshop bestanden en upload deze vervolgens naar MARVEL. Deze online tool geeft dan op ware grootte de designs weer, en ik heb dus ook de MARVEL APP op mijn Iphone staan. Kan ik ten alle tijden de designs bekijken en ook meteen op mobiel formaat.

NÉSTLE BABY

Toen Dean net geboren was vond ik het fijn als ik meer kon leren over de voedingsschema’s die pasten bij zijn leeftijd. Dean is vrij groot, en is een gezonde eter;-) Deze app gaf mij veel houvast. In het begin drinkt je kindje alleen melk, maar na 4 maanden mag je beginnen met groenten- en fruithapjes. Deze app geeft complete voedingsschema’s die passen bij de leeftijd van je kindje.

Inmiddels is Dean 15 maanden en eet hij al zo goed als met ons mee, deze app is met name heel prettig tijdens het eerste jaar van je kindje.

Mijn telefoon staat gelukkig niet helemaal vol met allerlei apps, degene die ik op een gegeven moment niet meer gebruik verwijder ik ook weer. Ook heb ik allemaal ‘mapjes’ aangemaakt zodat ik de apps kan groeperen. Zo blijft m’n telefoon overzichtelijk en scheelt het bladeren naar de juiste app.

Ze moeten overigens ook niet van plaats veranderen, dan ben ik echt even de kluts kwijt;-)

Hopelijk staan er voor jullie ook bruikbare apps tussen. Maak je zelf ook veel gebruik van mobiele apps of handige online tools? Laat het me dan zeker in een reactie weten!

Priscilla (1987) is al jarenlang werkzaam geweest als online marketeer voor verschillende bureaus, in 2013 richtte ze haar bureau Nextresult Internet Marketing op. Naast ondernemer is Priscilla ook moeder van een zoontje, en wil ze door middel van dit blog andere ondernemers inspireren op het gebied van online marketing met een personal touch.

Post a Comment