Powerlunch X-Mas Edition 2018

Een middag samen met ECHTE powervrouwen!

The Powerlunch Xmas edition vindt dit keer plaats bij michelin restaurant Beluga in Maastricht. 
We verwelkomen vanmiddag 24 ambitieuze vrouwelijke ondernemers die samen met ons gaan genieten van een sterrenlunch.  

Vorig jaar bedachten we dit concept omdat we zelf enorm de behoefte hadden om samen met andere vrouwelijke ondernemers te kunnen kletsen over onze ambities, bedrijven en doelen. Elkaar inspireren en op basis van onze ervaring en uitdagingen, die we hebben overwonnen, elkaar ook echt verder kunnen helpen.
Gesprekken die je met vriendinnen niet kan of wil voeren, maar wat tijdens de powerlunch volledig comfortabel voelt.

De standaard van deze powerlunches zetten we bewust hoog, we willen vrouwen bij elkaar brengen die net als ons houden van kwaliteit en dat in alle opzichten. Het klappen van de zweep kennen en door ervaringen met elkaar te delen alleen maar sterker worden. Je kunt echt de diepte ingaan op zo’n middag als deze, en je laten inspireren door andere maar, uiteraard ook door de locatie, het eten, de wijnen en de concepten waar we je in meenemen.  

We zijn dan ook zeer vereerd dat Chefkok Hans van Wolde de opening van deze lunch wilde doen en zijn persoonlijke verhaal over het neerzetten van ijzersterke concepten wilde delen. Hij gelooft in de power van de jongere generatie, de innovatie die wij in staat zijn mee te nemen in het neerzetten van deze vernieuwende concepten. 

De dames genieten deze middag van een uniek samengestelde lunch, gepresenteerd door 2 geweldige gastheren, Nouri & Sven. Elk nieuw gerecht vraagt om een andere bijpassende wijn en wordt met veel zorg uitgekozen en door deze 2 heren aan de dames voorgesteld.  
Tussen de gerechten door hebben we een mooi programma samengesteld en presenteerde Kim & Priscilla de deskplanner, die speciaal ontworpen is voor de ambitieuze ondernemer die er klaar voor is zichzelf online te laten zien en om haar online positie in te nemen. De deskplanner is voor een belangrijk onderdeel van onze personal branding, iets waar Kim in gespecialiseerd is. Tijdens de lancering van de deskplanner legt Kim uit waarom het neerzetten van een merk zo waardevol is, hoe groot of klein je ook bent en hoe wij dit zelf aanpakken met onze bedrijven.  

Kim en Priscilla leerde elkaar 1,5 jaar geleden kennen en het was een ‘match made in heaven’, het leek alsof we elkaar al jaren kende. Onze ambities zijn groot, maar we weten samen dat ze haalbaar zijn. Zo hebben we afgelopen jaar de masterclass When Branding Meets online Marketing ontwikkeld en zijn we telkens 3 maanden vooraf al uitverkocht. Dat maakt ons trots en geeft het ons de kracht om verder te gaan. 
We herkennen dit ook met de vrouwen waar wij intensief mee samenwerken.  

Mirre de Noo, eigenaresse van Gzndenzo en chirurg gespecialiseerd in borstkanker is voor ons beiden een inspiratiebron. We hebben haar dan ook gevraagd of zij de dames wilde inspireren op het gebied van leiderschap. Mirre heeft jarenlang in een maatschap gewerkt in het Deventer ziekenhuis, heeft de michelinster onder de ziekenhuizen weten te behalen met haar team en wil nu haar kennis en ervaring delen middels haar platform Gzndenzo.  


Het is prachtig om te zien dat tussen de onderdelen van ons programma door de dames heerlijk met elkaar gekletst wordt en zij genieten van de heerlijkste gerechten.  

De powerlunch is een concept wat Kim & Priscilla bedacht hebben aan de hand van hun eigen behoefte. We konden ons haast niet voorstellen dat er niet meer vrouwen zoals ons waren. We probeerde het eerst heel kleinschalig tijdens de 1e editie. Ondanks de omvang was het een succes, de dames waren dolenthousiast en vroegen direct om een 2e editie. We besloten door te pakken. 

The Xmas Edition bij Beluga Loves You is net per toeval gekozen, Kim is hier kind aan huis en wist dat ons concept naadloos zou aansluiten.  Dit is niet ons enige concept!
Aan het einde van de middag lanceerde Kim & Priscilla Live hun Business Inspiratie Platform waarbij ze vrouwen zoals de aanwezige van vandaag gaan inspireren op het gebied van ondernemen, mindset, social media & online marketing.
Na maanden worstelen over het samenvoegen van onze concepten, masterclasses & ambities voor de komende jaren besloten we samen een platform op te richten. Een plek waar we beide onze kennis kunnen delen, onze ambities samenkomen en een plek voor ambitieuze vrouwen die gaan voor kwaliteit en geen genoegen nemen met minder.   

Mega trots zijn we dan ook op het succes van de powerlunch & de sprekers Mirre de Noo en Hans van Wolde!  


Voor alle dames hebben we een heuse giftsuite gerealiseerd, die bestaat uit een goodiebag met heerlijke producten om thuis te proberen, zoals het masker van Milu, het nieuwe product van Hannah The Touch of Colour, een heerlijke dagcréme die de huid egaliseert, Talkies magazine en natuurlijk onze deskplanner. Ook mogen alle dames met een flinke korting komen shoppen bij Schmeck Eyewear!  

We kijken terug op een geweldige middag samen met 24 inspirerende, lieve maar ook krachtige vrouwen!  

pssttt…. noteer 22 Mei alvast in je agenda, dan vind er namelijk weer een Powerlunch plaats bij dit keer de geweldige locatie Parc Broekhuizen in Leersum!

Benieuwd hoe deze middag er verder uitzag, bekijk dan onderstaande video!