Mijn favoriete Podcasts van dit moment

Ondernemen

geschreven door

Priscilla Traets

Je zou het echt niet zeggen maar ik ben dus altijd vrij laat in het implementeren van nieuwe dingen. Zo lees ik bijvoorbeeld nog steeds uit boeken in plaats van gebruik te maken van e-books die je makkelijk op je e-reader kunt lezen. Ik weet dat het veel handiger is en toch vind ik het prettig om een fysiek boek in handen te hebben. Voelt echter ofzo;-)

Nu heb ik de laatste tijd de Podcasts ontdekt. In het begin wist ik niet zo goed op welke momenten ik deze dan zou kunnen luisteren maar eerlijk gezegd luister ik ze dus vaak in plaats van de radio aan te zetten in de auto.
Ik heb enkele podcasts die ik beluister, maar er zijn er natuurlijk ontzettend veel. In deze BLOG deel ik mijn 3 favoriete podcasts van dit moment. Lees je mee?

Master Your Mindset – Michael Pilarczyk 

Ik kan het me bijna niet voorstellen dat je deze naam nog nooit voorbij hebt horen komen, dus als een verassing zal deze podcast ook niet komen.
Michael Pilarczyk begon in zijn jongere jaren als Radio DJ bij Veronica, een droom die uitkwam voor hem. Ondanks dat heeft hij het roer helemaal omgegooid en is hij nu een zeer succesvolle Mindset Coach.

De onderwerpen en kennis die hij deelt in zijn podcasts zijn naast inspirerend ook enorm leerzaam en confronterend. De zaken die hij benoemt zijn veelal herkenbaar. Ook geeft hij simpele tips om te kiezen voor ANDERS maar ook om te KIEZEN voor wat je werkelijk wilt.

Lewis Howes – Business Coach

Voormalig topatleet Lewis Howes is succesvol business coach en heeft sinds kort zijn eigen programma op Facebook Watch. (Helaas in Nederland nog niet beschikbaar)

Al vele malen kwam ik hem tegen via IG en zo kwam ik ook terecht bij zijn podcasts. Ik moet eerlijk bekennen dat zijn video’s eveneens enorm sterk zijn en leuk om naar te kijken, maar de podcast vind ik persoonlijk voor onderweg erg handig.

Robert Bridgeman – Spiritueel Coach

Eerlijk gezegd had ik tot een paar maanden geleden nog nooit van Robert bridgeman gehoord totdat ik voor OnlineBazen een BLOG moest schrijven over 1 van de podcasts die zij hadden opgenomen.

Robert Bridgeman is prettig om naar te luisteren en je zult je verbazen over de hoeveelheid kennis deze man beschikt. Zo verteld hij in 2,5 uur tijd over zijn weg naar spiritueel coach, zijn geflopte huwelijk, slechte leven en het uitkopen van zijn zakenpartners uit zijn bedrijf. Ze waren allemaal niet langer bereid met hem te werken EN te leven.

Hij is met een zakcentje vertrokken naar Vietnam om na te denken en om in de leer te gaan over meditatie en spiritualiteit. Ook verteld hij over zijn persoonlijke ervaringen, het belang van kweekvlees en zijn voorspellingen voor de toekomst op het gebied van vleesteelt.

Kortom, een hele interessante man om naar te luisteren. Naast zijn podcasts bied hij ook meditatie-podcasts aan, zodat je samen met hem kunt mediteren.

Dit zijn de 3 podcasts die ik de laatste tijd veel beluister en waar ik zelf veel inspiratie en kennis uithaal. Je hebt soms van die momenten dan zit je in de auto naar een belangrijke afspraak en dan voel je je lichtelijk onzeker. Het is belangrijk en je twijfelt een beetje, op dat soort momenten luister ik een van deze drie podcasts en dat helpt mij enorm.

Luister jij zelf ook naar Podcasts? Welke is jouw favoriet en moet ik ook zeker gaan luisteren? Please Let me Know, want ik vind het zelf heel prettig om te luisteren.