Masterclass Ondernemen

In de afgelopen twaalf jaar heeft Priscilla Traets ruim honderden bedrijven geholpen met hun online aanwezigheid. Hierdoor heeft ze niet alleen haar eigen onderneming succesvol kunnen laten groeien, maar ook kunnen bijdragen aan de groei van anderen. Priscilla kent het klappen van de zweep en weet als geen ander wat er nodig is voor succesvol ondernemen.

In de masterclass ‘Succesvol Ondernemen’ deelt Priscilla haar persoonlijke inzichten, valkuilen en tips over ondernemen. Ze deelt alle lessen die ze de laatste twaalf jaar heeft geleerd; van het vaststellen van de juiste tarieven tot het genereren van waardevolle leads. Deze masterclass wordt slechts twee keer per jaar georganiseerd, in samenwerking met branding expert Kim Kortenray.

Ben jij een (startende) ondernemer en wil jij geïnspireerd worden door twee gedreven en ervaren ondernemers? Dan is de masterclass ‘Succesvol Ondernemen’ iets voor jou.

Onderwerpen die aan bod komen:

Bij de masterclass is ook branding expert Kim Kortenray aanwezig om haar tips op het gebied van personal branding met je te delen. Zij is dé branding expert voor vrouwelijke ondernemers met een fashion, beauty of lifestyle business.

Priscilla en Kim delen hun grootste misstappen en wat zij ervan geleerd hebben met je. Daarnaast bespreken ze inspirerende cases waarbij hun methodes succesvol zijn toegepast.

De masterclass is laagdrempelig en geschikt voor zowel de startende ondernemer als de ondernemer die al langer meedraait, maar vastloopt in zijn of haar onderneming. De tickets zijn scherp geprijsd en de masterclass vindt altijd plaats op een zondagmiddag, zodat er geen vrije dag voor opgenomen hoeft te worden of een werkdag gemist hoeft te worden.
De masterclass ‘Online Ondernemen’ wordt op 2 Juni 2019 gehouden bij Beachclub Sunrise in Best. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel, zodat je de kans hebt om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of om Priscilla & Kim nog even persoonlijk te spreken. Je gaat naar huis met een leuke goodiebag en veel nieuwe inzichten, klaar om jouw onderneming te laten groeien!