Top

Priscilla Traets geeft Masterclass Online Ondernemen

Elke drie maanden organiseert Priscilla traets haar ‘Masterclass Online Ondernemen’. Tijdens deze Masterclass deelt Priscilla aan de hand van haar persoonlijke ervaringen, Tips, Tricks en Online Strategieën. Als ondernemer kun je niet meer om online heen, maar er is zoveel mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met haar 12 jaar ervaring als Online Marketeer, Consultant en Ondernemers Coach deelt Priscilla haar kennis & ervaring op het gebied van Online Ondernemen.

De Masterclass wordt gegeven aan maximaal 35 personen zodat er voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht.

“Kun jij eens met mij meedenken?”

Wekelijks krijg ik vragen van ondernemers die vastlopen op het gebied van online strategie. Ze hebben een website maar weten eigenlijk niet wat ze daarmee verder kunnen doen. Ook zijn ze er vaak niet helemaal tevreden over. Ze vragen mij dan om hulp om eens met ze mee te denken over de mogelijkheden.
Uiteraard doet Priscilla dit graag maar door de drukte van haar bedrijf Nextresult heeft ze daar helaas geen tijd voor. Precies voor deze mensen is het idee ontstaan om Masterclasses te gaan geven op het gebied van online ondernemen.

Voor wie is deze Masterclass geschikt:

 • (Startende) ondernemers met ambitie om te groeien, maar vastlopen op het gebied van marketing.
 • Ervaren ondernemers die al jaren bezig zijn maar de verandering naar online lastig vinden, graag advies willen van Priscilla en willen horen hoe zij al vele ondernemers heeft geholpen succesvol online te ondernemen.
 • Ambitieuze werknemers die graag willen groeien en meer uit hun carrière willen halen. Personal Branding, hoe ga je daar mee om en hoe kun je ervoor zorgen dat je wel die baan of promotie krijgt die jij zo graag wil.
 • Studenten die nog twijfelen over de volgende stap in hun carrière, online marketing interessant vinden maar op school niet leren waar ze naar op zoek zijn en graag alle ins- en outs op het gebied van Online willen leren.


Masterclass Ondernemen


Wat kun je verwachten van de Masterclass Online Ondernemen? Onder andere vertelt Priscilla haar persoonlijke verhaal hoe zij als 18 jarige, zonder opleiding is gaan werken bij inmiddels het GROOTSTE online marketing bureau van Nederland en hoe zij inmiddels al 5 jaar haar eigen online marketing bureau runt, met inmiddels 12 jaar ervaring als Online Marketeer heeft zij al vele ondernemers geholpen hun bedrijfsdoelstellingen te behalen.


Daarnaast komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Branding
 • Websites en systemen
 • Social Media
 • SEO (zoekmachine Optimalisatie)
 • Linkmarketing
 • Google Adwords
 • Social Media / InstaGram / Facebook
 • Valkuilen, Tips & Tricks

Heb je na de Masterclass nog vragen? Ook daar is ruimte voor, de dag wordt namelijk afgesloten met een Q&A, zodat je alle ruimte krijgt om je vragen te stellen die nog niet eerder aan bod kwamen.


Wil jij erbij zijn?

Reserveer dan nu al vast jouw plaats voor de Masterclasses die in 2018 weer gaan plaatsvinden. De eerstvolgende Masterclass is nog niet gepland!