Top

Is je niet iets opgevallen aan mij?

Misschien wel, maar misschien ook niet. Maakt ook eigenlijk helemaal niets uit;-) Op mijn Social Media kanalen ben ik al een tijdje actief en ben je me gaan volgen om een reden. Ik deel er persoonlijke én zakelijke dingen met je!

Toch bleef ik zoeken naar de juiste richting. Er miste namelijk telkens een heel belangrijk element. Naast ondernemer en online marketeer heb ik namelijk een passie voor Fashion & Beauty.

Toch kregen deze 2 onderwerpen niet voldoende aandacht, simpelweg omdat het niet direct paste bij mijn huidige bedrijf. Ik ben namelijk eigenaar van een online marketing bureau waarbij we mkb- en corporate bedrijven begeleiden bij het behalen van online resultaten mbv:

* Google Adwords
* SEO
* Social Media
* Social Advertising
* UX Design / Conversie Optimlisatie
* Begeleiding van websites & webshops

Samen met mijn team van freelance specialisten werken we dagelijks voor grote bedrijven om het online resultaat te verbeteren.

Dit was even het commerciële inhoudelijke stukje van wat ik doe met mijn bedrijf. Leg ik nu uit waarom ik alles eigenwijs lekker anders ga doen;-)

Fashion is altijd al mijn passie geweest, alles aan de modebranche inspireert mij. Overal waar je kijkt zie je mode. Ook is het een belangrijk onderdeel van wie we zijn of van wie we willen zijn. Kortom, als ik me bezig houd met mode dan voel ik diep van binnen een vlammetje. Een warm gevoel waar ik mega enthousiast van wordt. “My Sweet Spot”

Al sinds 2007 ben ik werkzaam als online marketeer en begon ik op mijn 18e met werken bij inmiddels een van de grootste bureaus in Nederland. Ik leerde er alles op het gebied van vindbaarheid in zoekmachines, website optimalisatie, adverteren, online strategie en mocht ik werken voor klanten als Ziggo, Nuon, Jeans Online en T-mobile.
Al die ervaring nam ik mee, toen ik in 2013 mijn eigen bedrijf oprichtte.

Zo ervaren als ik was als online marketeer, zo onervaren was ik op het gebied van ondernemen, maar één ding wist ik zeker: Ik ging mijn bedrijf tot een succes maken door mijn unieke werkwijze toe te passen. Eigenwijs als ik was en nog steeds ben, vertelde ik andere ondernemers waarom ik voor mezelf begonnen ben.
Ben ik op mijn bek gegaan, heb ik klanten te deur gewezen en heb ik ook te maken gehad met klanten die mij niet meer konden betalen. Allemaal lessen die mij hebben gebracht op een punt waar ik nu ben.

Ik ben namelijk klaar voor de volgende stap. Mijn reis die ik al heb afgelegd in de afgelopen 11 jaar als online marketeer en in de afgelopen 5 jaar als ondernemer heb ik vormgegeven tot een online programma.

Mijn volgende reis start hier, ik ga namelijk specifiek ondernemers met een Fashion Business leren hoe zij online zichtbaar kunnen worden. De afgelopen maanden heb ik vele Fashion ondernemers de volgende vraag gesteld: ‘Welk probleem zou jij het liefst willen dat ik vandaag nog voor je oplos’.

Weet je wat ze allemaal zeiden?

Ik wil meer volgers op InstaGram! Hoe krijg ik meer volgers op InstaGram, ik probeer van alles maar niets werkt. Ik mis een goede strategie waarmee ik zelf aan de slag kan.
De wens die hierachter schuil gaat is natuurlijk: Meer volgers = Meer klanten = Meer omzet…. Toch?

Dus vanaf dit moment neem ik je mee op reis, waarin ik met je deel hoe ik mijn online marketing bureau ga uitbreiden door trainingen aan te bieden waarbij Fashion ondernemers zelf aan de slag kunnen met hun online zichtbaarheid.

En we starten met InstaGram, want welk kanaal past er nu beter bij de Fashion & Beauty branche;-)

Ps: Ik ben lekker eigenwijs, want ik ga op mijn account dus content delen op het gebied van ondernemen én geef ik tips voor ondernemers die met InstaGram aan de slag willen allemaal met een fashionable randje!

Hoe leuk is dat?

Priscilla (1987) is al jarenlang werkzaam geweest als online marketeer voor verschillende bureaus, in 2013 richtte ze haar bureau Nextresult Internet Marketing op. Naast ondernemer is Priscilla ook moeder van een zoontje, en wil ze door middel van dit blog andere ondernemers inspireren op het gebied van online marketing met een personal touch.