Top
Heb jij  moeite met het bewaken van je eigen grenzen? Weet je überhaupt niet waar jouw grenzen liggen? Merk je dat je langzaam aan steeds vermoeider wordt? Wil je het graag goed voor iedereen?
 
Als  je jezelf hierin herkent is deze podcast  een aanrader om naar te luisteren. In deze podcast ga ik in gesprek met Leonie Linssen, expert op het gebied van trauma healing.
 
Ik kwam bij Leonie terecht toen het echt  heel slecht met me ging en ik net had ontdekt dat ik een burn-out had. Het feit dat ik niet meer vooruit kon gaan en volledig opgebrand was vond ik lastig te begrijpen. Ik was altijd degene die doorging, heel hard en veel  werkte en het beste wilde voor iedereen. Mijn klanten wilde ik graag tevreden hebben en houden, ze altijd een stapje voor zijn en de resultaten blijven verbluffen. Maar, wie houd dat vol als je daar niet structureel meer voor betaald wordt of daar waardering en liefde voor terugkrijgt?
 
De kern van deze manier van werken zit hem vaak in jezelf, het feit dat je een enorm verantwoordelijkheidsgevoel hebt voor anderen. Je het vanuit je diepste oprechtheid zo goed wil doen dat je het liefste anderen laat shinen in de hoop dat jij daar dan ook weer van groeit.
 
Hoe mooi dit ook klinkt, is het helaas niet zoals het werkt in de praktijk. Je zult moeten leren om je grenzen te ontdekken en leren hoe je iemand op afstand kan houden die energie aan je onttrekt. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat he durft te voelen, durft te vertrouwen op wat je gevoel je vertelt.
 
Deze persoonlijke groei ontstaat vaak wanneer je in je donkerste periode bevind, wat allerlei oorzaken kan hebben. Je gaat op zoek naar antwoorden die je gaan verlossen van oude pijnen, die weer op zijn beurt zorgen voor een handelen in het nu. Klinkt mega ‘zweverig’ niet?
 
In deze podcast gaat Leonie ons meenemen naar haar donkere periode, waarin zij ontdekte dat haar lichaam haar vertelde op welke manier zij kon genezen. Medische trajecten bevestigde haar gevoelens, waardoor ze een ernstige ziekte heeft overwonnen.
 
Trauma healing heeft er bij mij  voor gezorgd dat ik in staat was om patronen te  doorbreken. De eerste stap was het stellen en vinden van mijn grenzen, leren voelen en vertrouwen dat mijn gevoel klopt en daar vervolgens ook naar durven handelen. Samen met leonie heb ik meerdere healings gedaan, die me steeds meer vertrouwen hebben gegeven.
 
Deze ervaring wil ik graag met jullie delen en hopelijk vinden jullie dit dan ook een inspirerende podcast! 

Priscilla (1987) is al jarenlang werkzaam geweest als online marketeer voor verschillende bureaus, in 2013 richtte ze haar bureau Nextresult Internet Marketing op. Naast ondernemer is Priscilla ook moeder van een zoontje, en wil ze door middel van dit blog andere ondernemers inspireren op het gebied van online marketing met een personal touch.

Post a Comment