Top
E-Book

Stop met verkopen, start met het geven van een oplossing

Leer de verlangens van je klanten ontdekken!

Weet jij wat de elementen zijn van een succesvol merk?

Je bent je er misschien totaal niet van bewust want op dit moment heb jij voornamelijk behoefte aan een succesvolle business en wil  je zo snel mogelijk meer klanten, omzet en winst. Toch  lees je op mijn website veel over de kracht van een sterk merk en zie je dat  ik daar mijn focus op leg wanneer ik ondernemer leer over marketing.  

Succesvolle merken bouwen structureel aan een  oplossing die specifiek is bedacht om te voldoen aan het verlangen van hun ideale klanten. Wanneer je als ondernemer in staat bent het verlangen van je klanten boven water te krijgen zul je merken dat verkopen tot het verleden behoord. 

In mijn E-Book STOP MET VERKOPEN, START MET  HET GEVEN VAN EEN OPLOSSING leer ik je alles over de valkuilen van marketing gericht op schaarste, prijs en een te brede doelgroep. 

Dit ga je leren:

Waarom focus op prijs niet de beste strategie is om een sterk merk op te bouwen.

Waarom het belangrijk is om het aankoopproces zo makkelijk mogelijk te maken voor je klanten. 

Welke elementen onmisbaar zijn in een goed converterende website

Hoe je waarde kunt verkopen in  plaats van de prijs

Hoe je in een zin alles verpakt wat jouw merk te bieden heeft en waarmee je direct alle  concurrentie verslaat. 

Van klanten ambassadeurs maakt en hoe je deze slim kunt inzetten om nieuwe klanten te overtuigen een aankoop bij je te doen. 

Dat het heel goed mogelijk is om klanten nogmaals de website te laten bezoeken, zodat zij alsnog een aankoop bij je doen. 

Hoe je structureel met marketing bezig blijft en door te verfijnen een naadloze aansluiting kunt vinden bij de verlangens van je klanten. 

Waarom het als ondernemer noodzakelijk is om te begrijpen wat de verzamelden data je kunnen vertellen over de marketing van je business. 

0D2A4281-2