Top

In deze podcast ga je kennismaken met Priscilla Traets, de persoon achter deze podcast. Ik ga je meer vertellen over wie ik ben, wat ik doe en hoe ik ben gekomen waar ik nu ben. Hoe ik als klein meisje ben opgegroeid en hoe dat de basis was voor de vele keuzes die ik maakte en uiteindelijk belandde in een burn-out. Een inspirerende podcast over ondernemerschap en het tot de kern komen van jouw ongewone talenten aan de hand van mijn persoonlijke verhaal! 

Priscilla (1987) is al jarenlang werkzaam geweest als online marketeer voor verschillende bureaus, in 2013 richtte ze haar bureau Nextresult Internet Marketing op. Naast ondernemer is Priscilla ook moeder van een zoontje, en wil ze door middel van dit blog andere ondernemers inspireren op het gebied van online marketing met een personal touch.

Post a Comment