Top

[spacer]

“Eindelijk kan ik schrijven over zaken die ik leuk vind en mijn vakgebied raken”

[spacer]

PriscillaTraets.com is hét Personal online business platform van Priscilla Traets. Het platform is gericht op ondernemers en marketeers die naast kennis ook inspiratie op willen doen op het gebied van online. Met PriscilaTraets.com deelt Priscilla Traets online inspiratie gericht op het bedrijfsleven met een personal touch. Het persoonlijke aspect wordt met name gevoed door haar interesse op het gebied van o.a. Mode, Reizen, Ondernemen en de ervaring met het moederschap.

[spacer]

“Met een liefde voor marketing, mode en ondernemen kan ik alles samenvatten in deze blog”

[spacer]

Je vindt op PriscillaTraets.com columns, interviews met ondernemers en marketeers en artikelen met tips & updates op online business gebied. Geen technische content waarin uitgelegd wordt hoe je een Facebook campagne bouwt, maar juist wat Facebook voor elke ondernemer kan betekenen. Leuke interviews met ondernemers waarbij wij een kijkje nemen in de online wereld van verschillende bedrijven.

Enkele referenties die gebruik hebben gemaakt van mijn diensten

Untitled design (6)

 

 

 

 

 

 

 

Wil je mij volgen?

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen, interviews of blogs, volg ons dan op Facebook, Twitter, Instagram, en Linkedin. Ook ben ik erg actief op Pinterest, benieuwd naar mijn ‘all time favorites?’ Volg mij dan!
Ook ben ik Maart 2017 gestart als Youtuber en kun je me elke week volgen via mijn Youtube kanaal! Wil je niks missen? Abonneren is GRATIS en je zou mij er enorm mee helpen;-)

 

Samenwerken en Stages

Op PriscillaTraets.com bieden wij bedrijven de mogelijkheid om samen te werken. Ben je op zoek naar een leuke stage? Dat kan natuurlijk ook!
Stuur ons dan gerust een mailtje of zoek contact met ons via Facebook, Twitter, Linkedin of Instagram.