Top
0D2A4446
Coaching & Advies

Voor (startende) ondernemers

ondernemers die willen sparren, advies nodig hebben, doelen willen behalen én behoefte hebben aan een gedegen strategie!

Het ondernemen vergelijk ik altijd met een wereldreis, je moet telkens bijsturen, je ontwikkelt jezelf door nieuwe ervaringen op te doen en je bent onderweg naar het onbekende. Want waar eindigt jouw ondernemersreis? In 2013 besloot ik om zelfstandig ondernemer te worden, nadat ik eerst jarenlang in loondienst had gewerkt. De keuze voor het ondernemerschap is de beste keuze ooit geweest, er is niets leuker dan ondernemer zijn. Soms kun je als ondernemer ook overvallen worden door eenzaamheid en onzekerheid. Je moet veel beslissingen nemen, de een lastiger dan de ander. Zelf heb ik gemerkt dat sparren met ervaren ondernemers me zinvolle adviezen opleverden, ze hadden allemaal al eens met hetzelfde bijltje gehakt en konden mij op het juiste spoor zetten. Naast me adviezen geven waren de ervaren ondernemers veel beter in staat mij uit te dagen GROTER te denken. Soms kun je met ondernemersvragen gewoon even niet terecht bij vrienden en kennissen en heb je juist behoefte aan de hulp van een ervaren ondernemer.  

Wat mag je van Priscilla verwachten?

Priscilla is een echt ‘mensen-mens’ en vindt het daarom belangrijk elkaar tijdens een persoonlijk adviesgesprek te leren kennen. Tijdens dit gesprek gaan we de volgende stappen uitwerken:

• Het krijgen van de juiste focus
• Wie gaat jouw producten/diensten kopen
• Doelen concreet maken
• Gaan we aan de slag met jouw marketing

Aan het einde van de dag hebben we een concreet actieplan waar jij zelfstandig mee aan de slag kunt.

Na de adviesdag kun je ervoor kiezen om samen met Priscilla te blijven werken d.m.z. 1-op-1 coaching voor een periode van minimaal 6 maanden.
Wanneer je voor dit traject kiest gaan we samen zorgen dat we jouw doelstellingen behalen en gaat Priscilla je hierbij helpen.

Tijdens onze 1-op-1 sessies geeft Priscilla antwoord op al je vragen, houd ze je een spiegel voor en stelt ze kritische vragen waardoor je op scherp wordt gezet. Ook geeft ze je tips en zal ze proactief nieuwe ideeën  aandragen en met je sparren over je eigen ideeën. Ik begeleid je bij stappen die je wil nemen of kun je met Priscilla overleggen betreft bepaalde beslissingen die je wilt nemen.

De 1-op-1 Coaching gaat doorgaans via een videocall, maar heb je behoefte om Priscilla persoonlijk te spreken dan is dit ook mogelijk.

0D2A3784-2

Welke resultaten kun jij behaald hebben na 6 maanden

Na 6 maanden verzeker ik je dat jouw doelen behaald zijn, daar gaan we samen voor. Aan welke doelstellingen moet je denken:

• Verhogen we je omzet (focussen we ook op je winst)

• Gaan we zorgen dat we focus leggen op het genereren van nieuwe klanten, maar gaan we ook aan de slag met de uitbreiding van bestaande klanten.

• Zetten we een succesvolle Online Strategie neer

• Bekijken we je bedrijfsprocessen kritisch en gaan we verbeteringen doorvoeren

• Gaan we je website optimaliseren of zelfs vernieuwen

• Brengen we focus aan voor jezelf en voor je onderneming

Heb je specifieke andere doelen op het gebied van: Marketing, Financiën, Bedrijfsprocessen, Online Zichtbaarheid

Dan ben je bij Priscilla aan het juiste adres. Zij heeft in de afgelopen 12 jaar veel ervaring opgedaan binnen verschillende bedrijven én heeft ze bedrijven geholpen de groei te realiseren die ze voor ogen hadden.

Haar heldere aanpak wordt door veel ondernemers maar ook managers zeer gewaardeerd. Ze is eerlijk, recht door zeer, kritisch en is niet bang om je een spiegel voor te houden. Ze is zeer gedreven om alles uit je te halen wat er in zit en gelooft dat alle doelen die jij jezelf stelt, ook daadwerkelijk behaald worden.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of wil je graag vrijblijvend een oriëntatiegesprek, mail dan naar info@priscillatraets.com!

Testimonials

 In de afgelopen jaren heeft Priscilla vele ondernemers geholpen met een succesvolle online strategie, daarbij kijkt ze veel verder dan alleen marketing. Ze begrijpt bedrijfsprocessen en zoekt naar mogelijkheden en kansen. Ondernemers ervaren dit als zeer prettig. Hieronder vindt je een aantal reacties van ondernemers waarmee Priscilla de laatste jaren heeft gewerkt. 

Tjarko Rikkerink – Eigenaar MacketMar

“Gedreven, vol passie en vooral zeer kundig kan Priscilla de valkuilen maar juist ook de kansen die ondernemen biedt uitleggen in normale Nederlandse taal. Maar al te vaak wordt je overspoeld met wollige, vaak marktgerelateerde taal en weet je na afloop van een gesprek nog niks. Bij Priscilla is dit anders en ik kan haar vanuit eigen ervaring dan ook van harte aanbevelen voor elk online media traject waarbij inzicht op basis van keiharde cijfers en uitleg hierover wenselijk is. Kortom, wil je een betrouwbare (gespreks)partner op het gebied van online ondernemen die het je leert zelf te doen mits wenselijk dan hoef je bij deze niet verder te kijken.”

Anita Zwiers – Koa-de Massage

“Ik heb veel baat met alle tips en tricks die Priscilla heeft toegepast om van mijn website Koa-De een succes te maken. De bezoekers aantallen schoten omhoog en gelukkig kreeg ik mede hierdoor ook veel nieuwe klanten”