Top
0D2A3139-3
Herken jij dit?

Hoe run ik een succesvolle business?

Ben jij een ambitieuze ondernemer en is dit herkenbaar voor jou?

Hoe kom ik nu aan meer klanten? Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien en meer omzet behalen? Hoe zorg ik ervoor dat ik stabiliteit creëer voor mezelf en mijn business?

Zijn dit vragen die jij jezelf de laatste tijd steeds vaker stelt?

Je ziet de ene na de andere succesvolle ondernemer om je heen, ze zijn online zichtbaar en het lijkt ze allemaal voor de wind te gaan. Je wordt er onzeker van, want jij hebt hier helemaal geen tijd voor en eigenlijk wil je er ook helemaal niet mee bezig zijn. Enige wat jij wil is je vak uitoefenen en mensen helpen, zoveel mogelijk mensen helpen met de kwaliteiten die jij bezit, toch?

• Je hebt gekozen voor het ondernemerschap omdat je het anders wilde doen. Je  wilde mensen helpen, met de kennis en ervaring die jij hebt in jouw vakgebied. Maar, je komt niet aan voldoende klanten, je wordt er onzeker van en begint te twijfelen aan  je eigen kwaliteiten.

• Je staat altijd AAN! Zodra de kinderen op bed liggen weet je niet hoe snel je je laptop weer open moet klappen. Je checkt je mail 100x per dag  en dwaalt een beetje doelloos  rond op  social media in de hoop daar antwoorden te vinden en die jou nieuwe klanten gaan opleveren.

• Je hebt een gebrek aan focus en weet niet wat de nieuwe dag je zal brengen. Ontspannen lukt je al een hele tijd niet meer en eigenlijk  loop je ook al een hele lange tijd op je tenen.

• Je voelt continue de  druk en de stress om van je business  een succes te maken, maar kan daardoor  niet meer genieten van de momenten die je NU beleefd. Je hebt al lange tijd geen  wandeling meer gemaakt, een boek gelezen of een heerlijke massage geboekt. Je bent aan het rennen zonder  doel.

• Misschien is het al eens door je gedachten gegaan ‘Moet je niet gewoon weer teruggaan in loondienst’  en stiekem heb  je al verschillende vacatures bekeken, maar je voelt aan alles dat dat niet jouw doel is? 

De punten die ik hierboven heb genoemd gelden uiteraard niet alleen voor jou, ik bevond me zelf ook lange tijd in een vergelijkbare situatie. 

Ik had weliswaar een goedlopende onderneming, maar had wel een gebrek aan stabiliteit en focus. Ik leefde voor mijn business en was  werkelijk 24/7 aan het werk. Dat is voor een korte periode uiteraard niet zo’n probleem, maar als je dit jaren aan een stuk  doet, dan komt er toch een moment dat je jezelf afvraagt of het niet anders kan. 

Als Online Marketeer had ik inmiddels 12 jaar ervaring, ik adviseerde ondernemers en ontwikkelde op basis van hun doelstellingen een online (marketing) strategie, waarom kon ik dat dan niet voor mezelf doen?
Ik vroeg me af hoe ik ervoor kon zorgen dat  ik met hetgeen ik al deed meer  impact kon maken, meer omzet kon draaien en dat in minder tijd  EN in volledige vrijheid. 

In eerste instantie klonk dat allemaal te mooi om waar te zijn, maar ik wist diep van binnen dat hetgeen ik graag wilde zeker niet onmogelijk was. Ik leerde de regels van het ondernemen consequent toe te passen en transformeerde daarmee niet alleen mijn business, maar ook mijn manier van leven. 

Alle regels die ik in de afgelopen 12 jaar heb geleerd, heb ik stap voor stap toegepast bij het transformeren van mijn eigen business en heb ik verwerkt in het coachingsprogramma ‘Be Your Own Beautiful Brand’. Alle stappen die ik heb ondernomen bij het transformeren van mijn business en bij het opzetten van mijn 2e online business (Zorg voor Zzp) heb ik stap voor stap beschreven. 

Alle regels van succesvol ondernemen heb ik verwerkt in dit programma en dit zorgt ervoor dat jij elke dag, week en maand precies weet wat je te doen staat om jouw business succesvoller te laten worden. 

 

LF0A7283

Nog niet zo lang geleden was ik een werknemer in mijn eigen bedrijf in plaats van een ondernemer.

0D2A3935-3

Op mijn 18e werd ik aangenomen bij een online marketing bureau en leerde ik alles over marketing & sales. Alles wat ik  leerde zoog  ik op als een spons  en nog elke dag ben ik  dankbaar voor de kansen die ik toen gekregen en gegrepen heb.  

Toen ik  in 2013 mijn eigen online marketing  bureau oprichtte had ik al meer dan 6 jaar ervaring en was ik echt goed in mijn vak, maar van ondernemen had ik helemaal geen kaas gegeten. 

Mijn moeder werkte jarenlang in een cafetaria en later als transportplanner op kantoor. Mijn vader begon in het leger en schoolde zich op zijn 33e om tot kraanmachinist, wat hij tot op de dag van vandaag nog altijd met veel liefde doet. Ik kom dus totaal niet uit een ondernemersgezin. 

Wel merkte ik dat ik van het werken in loondienst niet meer gelukkig werd en door mijn vriend durfde ik de stap te wagen naar het ondernemerschap. Je eigen keuzes maken en je werkzaamheden zo aanpakken dat het helemaal JOU is, dat wilde ik. 
Na 1 jaar kon ik mijn baan in loondienst opzeggen en verdiende ik elke maand een hele mooie en stabiele omzet. Toch wilde ik blijven groeien met mijn bedrijf en dat kon alleen als ik meer klanten ging aannemen en werk ging uitbesteden. Ik heb in de 6 jaar dat ik mijn online marketing bureau heb gehad echt alles gedaan en geprobeerd om te groeien. Dat heeft me veel opgeleverd maar ook heel veel tijd en energie  gekost. 

Nadat ik merkte dat personeel niet mijn ding was, besloot ik voor mezelf dat ik mijn bedrijf anders moest gaan inrichten alleen had ik geen idee hoe ik dat moest doen. 
Ik koos ervoor wederom te investeren, zodat ik meer kennis kreeg over het online ondernemen,  investeren, financieren en het genereren van passieve inkomsten. 

Het proces wat ik heb doorlopen was pittig omdat ik te maken kreeg  met een burn out, waardoor alle keuzes die ik maakte nog kritischer werden. Door geen energie te hebben betekende dat voor mij dat ik echt alleen het hoognodige zelf kon oppakken. Deze nieuwe manier van ondernemen heeft voor mij en mijn gezin enorm veel deuren geopend. 

Vrijheid is voor ons het allerbelangrijkste in het leven en op die voorwaarden ben ik dan ook mijn business volledig opnieuw gaan opbouwen. Daar zijn 3 bedrijven uit voorgekomen, die allemaal onafhankelijk en zelfstandig draaien. Ik heb geleerd om keuzes te maken op basis van mijn voorwaarden, te ondernemen en niet langer mijn tijd te verruilen voor inkomsten. 

Ik geniet enorm van het ondernemerschap en vind door de stabiliteit zoveel rust, dat ik vanuit vertrouwen aan het ondernemen  ben in plaats van aan het overleven ben. Geloof me, ik ken die andere kant van het ondernemerschap  ook en die heb ik niet vol kunnen houden.  
Dat is voor mij ook de reden geweest dat ik heb besloten om mijn proces van het transformeren naar een online business te verwerken in een online programma, zodat jij hier ook mee aan de slag kan. 

Want jij wil toch ook genieten van je gezin? Koekjes bakken met je kids en ze alles leren over het leven? Ze zien groeien en vriendjes maken? Verre reizen met je gezin maken en prachtige ervaringen opdoen?

Kortom, groeien naar een gelukkig leven waarbij je business stabiel blijft doordraaien ook als jij er niet bent. Dat is wat ik jouw ook gun en wat ik dus graag  wil delen met je!

Met ‘Be Your own beautiful brand ga je leren:

  1. Hoe je focus kunt aanbrengen in je bedrijf, zodat je keuzes gaat maken op basis van tijd en inkomsten. 
  2. Hoe je stabiliteit creëert, zodat  je ook inkomsten kunt generen als je niet aanwezig bent. 
  3. Wat  jouw bijzonder maakt en hoe je  dit kunt gaan inzetten voor je business. Hierdoor voel je geen druk meer van concurrentie en leer  je te ondernemen vanuit vertrouwen. 
  4. Wie je doelgroep is en op welke mensen jij je voortaan alleen nog maar gaat focussen,  zodat je klanten aantrekt die bij je passen en die jij ook het beste kunt helpen. 
  5. Hoe je zelf aan de slag kunt gaan met het maken van content, voor social media, je website en nieuwsbrieven zodat jij je doelgroep inspireert met hetgeen jij te bieden hebt. 
  6.  Hoe je een goed converterende website maakt, zodat je doelgroep zich aangesproken voelt, zich laat inspireren en vervolgens overgaat tot actie. 
  7. Niet alleen focus te hebben op omzet, maar ook op het behalen van meer winst en  de daarbijbehorende prijzen te bepalen. 
  8. Hoe je werk op tijd uitbesteed en hoe je dit het beste kunt aanpakken, zodat jij ruimte blijft houden om aan je business te blijven werken. 
  9. Hoe je  op een effectieve manier steeds  de juiste mensen bereikt, zodat het  eenvoudiger wordt om steeds nieuwe klanten te blijven aantrekken. 

Wat mag je verwachten?

In totaal  bestaat de transformatie van jouw bedrijf naar een succesvolle online business uit 12 stappen. Deze stappen doorloop je volledig in je eigen tempo, maar uit ervaring weet ik dat de grootste stappen gemaakt worden in de komende 3 maanden. Je krijgt daarom na je aanmelding direct toegang tot het volledige programma en je hoeft niet steeds te wachten tot je verder kunt met de volgende module. 

Alle modules bevatten: 

Video’s

Audio’s

Werkopdrachten

Samenvatting

Daarnaast krijg je toegang tot de Facebook Community waar je alle stappen die je doorloopt kunt delen en de andere deelnemers om feedback kunt vragen. Ik kijk uiteraard ook mee en geef mijn advies ook. De keuze voor een Facebook Community is bewust, zodat we zo veel mogelijk kennis en informatie openlijk kunnen delen, zodat iedereen daar veel aan heeft. Daarnaast zijn er in de community experts betrokken uit mijn eigen netwerk die je vragen kunt stellen. Ook ben ik regelmatig live in de community! 

 

Dit traject is niet geschikt voor elke ondernemer!

Jarenlang heb ik als ondernemer heel hard gewerkt, durven fouten te maken en ben blijven zoeken naar groei, verbetering en kansen. Dat ging natuurlijk niet allemaal vanzelf en ondanks mijn onzekerheden en angsten, bleef ik doorgaan. Ondanks dat niet alles vanzelf naar je toe komt, je fouten gaat  maken en jezelf tegen gaat komen is het belangrijk dat je het proces blijft volgen en niet afhaakt. 

 

Ik heb geworsteld met mijn onderneming en uiteindelijk de sleutel van schaalbaarheid ontdekt en die wil ik jou leren. Dit doe ik omdat ik het elke ondernemer gun om in volledige vrijheid, succesvol te kunnen ondernemen. Ik gun het elke ouder om zijn of haar kinderen op te zien groeien en om gezond te leven, waar tijd is voor beweging en sport. Ik gun elke ondernemer om te reizen en de wereld te ontdekken. 
Maar om dit voor elkaar te krijgen moet je bereid zijn te willen veranderen, zowel jijzelf, als je denkwijze als je business. 

Dit traject is dus enkel geschikt voor ondernemers die bereid zijn te investeren in zichzelf  en bereid zijn te willen veranderen. Want ondanks je onzekerheden,  twijfels  of obstakels die je gaat krijgen is het van belang dat je het spel blijft spelen, zoals  ik je dat leer. Dan weet ik namelijk zeker dat jij  na 12 maanden blij bent dat je deze beslissing hebt genomen en je de trotse eigenaar bent van een succesvolle online business! 

Investering

De investering voor dit complete traject is 1297,- ex btw.  Hiervoor krijg je alle informatie, video’s en audio’s, tools en technieken waarmee jij je business kunt transformeren naar een succesvolle online business. 

 

Garanties

Uiteraard ben ik ervan overtuigd dat je met deze 12 stappen je business volledig kunt transformeren. Ik ben daar zelf het grootste voorbeeld van, want dit is mijn eigen strategie die mij 3 succesvolle online bedrijven heeft opgeleverd. Ik weet zeker dat wanneer jij doet wat nodig is en je  alle stappen toepast jij binnen 3 maanden groeit in aantal klanten, maar ook meer omzet gaat draaien. 

In de laatste fase focussen we op structureel blijven groeien en zijn we kritisch op tijd, opbrengt en focus houden. Dit zorgt ervoor dat je kunt blijven groeien en niet wederom tegen een plafond aanloopt. 

Mocht het zo zijn dat dit traject toch niet is wat jij ervan verwacht had, dan vragen we je om de eerste 2 modules die je hebt gemaakt, naar ons retour te sturen. Doe dit binnen  3 weken nadat je dit traject hebt aangeschaft en je ontvangt je volledige investering retour. Alle begin is moeilijk, maar de enige oplossing daarvoor is BEGINNEN. Dat is ook de reden dat we vragen om de 2 ingevulde modules, want het is uiteraard belangrijk dat wanneer je de stap hebt gemaakt om met dit traject aan de slag te gaan je ook begint! 

 

RECENSIES

LOW_YouChique-57-e1536167939515 (1)

Nicky Kanters – YouChique

Ik had net de beslissing genomen van me meer te gaan specialiseren in hetgene ik het liefst deed. Ik werkte super hard en toch moest ik moeite doen om op het einde van de maand alle rekeningen te kunnen betalen. Omdat ik besefte dat er zaken moesten veranderen, maar ik niet wist hoe ik er aan moest beginnen, ben ik toen bij Priscilla terecht gekomen voor een adviesdag. De adviesdag was zeer interessant. Het is heel leerrijk als iemand van buitenaf jouw zaak en cijfers eens onder de loep neemt. Veel van mijn diensten waren nuloperaties, wat wel hard aankwam. Er zijn die dag dus ook veel knopen doorgehakt. Ik ging met een hoofd vol nieuwe ideeën naar huis. Ik ben ook direct aan de slag gegaan met de tips en het plan dat ik van Priscilla meekreeg. Op korte termijn heb ik veel praktische zaken veranderd, waardoor er meer ruimte kwam om mijn specialisatie uit te breiden en kreeg ik ook meer rust in mijn hoofd. Op lange termijn merkte ik dat mijn cijfers de hoogte in gingen, terwijl ik precies minder deed als voordien. Zonder het traject had ik waarschijnlijk nog steeds de sprong niet durven wagen én werkte ik nog steeds super hard om uiteindelijk amper iets over te houden. Nu werk ik nog steeds heel hard, maar op een veel efficiëntere manier, wat me op het einde van de maand dan ook nog eens meer omzet oplevert. Priscilla is iemand die echt persoonlijk naar jouw als persoon en naar jouw zaak kijkt/luistert en heel eerlijk durft zijn. Dat heb je echt wel nodig als je dingen wilt veranderen aan jouw zaak. Moest ik het geweten hebben, dat het dit effect zou hebben, dan had ik de adviesdag al veel vroeger ingepland! Bedankt, Priscilla!

Freya – Go Impro

 

De adviesdag van Priscilla, niet doen als je niet met een hoofd vol ideeën, doelen en plannen naar huis wilt. Priscilla weet op een duidelijke en to the point manier zaken helder te krijgen. Ze vraagt door, graaft nog wat dieper, en brengt op tafel waar het om draait. Nieuwe inzichten, en nog belangrijker, hoe je uiteindelijk komt waar je wilt komen en wat je daarvoor nodig hebt, komen in de plaats voor het steeds maar rondjes draaien in je eigen hoofd. 

De opdrachten die je van te voren mee krijgt zijn duidelijk en geven ook al zo veel inzicht. Op de dag zelf duik je daar nog dieper in. 

Op weg terug naar huis bruis je van de ideeën. Enige nadeel van de adviesdag, de slaap proberen te vatten na zo’n geweldige inspirerende dag…

Nogmaals enorm bedankt voor deze prachtige dag! 

VEELGESTELDE VRAGEN

> Zodra je je aanmeld en we hebben je betaling in goede orde ontvangen, krijg jij toegang tot het volledige programma. Het is volledig online, dus je kan overal, wanneer jij wilt starten. 

 

> Je krijgt alle technieken, tools en zelfs compleet uitgewerkte blauwdrukken tot je beschikking die ik op een toegankelijke manier uitleg in de bijbehorende documenten. Hierdoor weet jij precies hoe je alle stappen op een praktische manier kunt gaan toepassen in je bedrijf. 

 

> Het volledige traject bestaat uit 12 modules, waarin je stap voor stap begeleid wordt, naar de transformatie van je business. Alles is op de juiste manier en in de juiste volgorde opgebouwd, zodat jij exact weet hoe en met welke stappen jij kunt werken aan de transformatie. 

 

> Je bepaald je eigen tempo. Je hebt op dit moment al een bedrijf en belangrijk is dat je niets overhaast gaat doen, maar de tijd neemt om alles volgens je eigen planning op te pakken. 

 

> Je gaat ontdekken wie je bent en wat jij belangrijk vind in het leven en gaat dit op een natuurlijke manier  toepassen in je onderneming. Op deze manier wordt alles zoveel makkelijker voor je. 

 

> Je zult tijdens dit traject merken dat je steeds meer tijd gaat krijgen voor jezelf. Je gaat vaker wandelen, besteed meer aandacht aan tijd met je gezin en om goed voor jezelf te zorgen. Zodra je dit hebt ervaren wil je nooit meer anders! 

 

> Je krijgt eenvoudig en volledig automatisch structureel klanten, ook wanneer je zelf niet aanwezig bent of zelfs aan het werk bent. 

 

> Naarmate je verder komt in het traject zul je merken dat je steeds meer focus krijgt. Je laat je niet meer zo snel afleiden en focus houden op zaken die er echt toe doen gaan je steeds makkelijker af. Het bedrijf van je dromen wordt steeds meer werkelijkheid en je krijg steeds meer tijd & vrijheid! 

 

Omdat het programma volledig online is kun je starten wanneer jij daar klaar voor bent. 

2 keer per jaar  organiseer ik voor alle deelnemers een livedag, waar  je je (extra) voor kunt aanmelden. 

Het programma bevat 12 modules  en  deze kun je in 3 maanden tijd volledig doorlopen. 

Maar deze stappen zijn alle stappen uit mijn eigen proces en na 3 jaar, maak ik er nog steeds gebruikt van. De regels van het ondernemen die  je leert blijven van toepassing. 

Dit programma is met name geschikt voor ondernemers die zelfstandig  werken en het gezicht van hun eigen onderneming willen zijn. 

Maar, met zorg voor zzp ben ik bijvoorbeeld ook niet alleen en  werk ik met een groot team. 

De stappen die je  maakt in dit programma zijn van toepassing op alle type ondernemers die de transformatie naar online willen maken. 

We zijn aangekomen in een tijdperk dat je als ondernemer niet meer zonder online strategie kan. 

Ben jij  een ondernemer die niet online wil gaan, dan is dit programma niet geschikt voor je. In dit programma leer  je namelijk hoe je meer klanten kunt krijgen, door gebruik te maken van een sterke online strategie. 

Achteraf had ik de kennis die ik deel in dit programma natuurlijk het liefste willen hebben, toen ik mijn bedrijf Nextresult begon. Dat had me een hele hoop stress  bespaard. 

Maar leren doe  je ook door ervaring op te doen, fouten te maken en soms ook door te vallen. 

Ben je een startende ondernemer en wil je graag  een vliegende start en leren van de ervaring van een andere ondernemer, dan adviseer ik je zeker dit programma aan. 

Wil je liever nog wat meer zelf uitvogelen en op basis daarvan ervaring opdoen, dan zou ik wat later instappen. 

Nogmaals, achteraf had ik liever gehad dat ik al deze kennis jaren geleden al had en dat is ook wat ik van veel ondernemers als feedback terug ontvang. 

Ik leerde al deze stappen toen ik mijn bedrijf Nextresult al volledig had staan. 

Met dit bedrijf draaide ik jaarlijks 185.000 euro omzet, maar ik bereikte een plafond. Het kostte me al mijn energie, ik had enorm veel stress en geen focus. 

Heb je op dit moment al een bedrijf staan en wil je  net als ik  toentertijd meer  focus en werken aan een structurele groei dan heeft dit traject zeker zin. 

 

Het programma is heel eenvoudig te volgen, ook als je niet zo handig bent met computers. 

Ook leer je in dit programma alles, zodat jij online beter onderlegd gaat worden. 

Ja, investering op het gebied van scholing zijn zakelijk afterkbaar. 

Als ondernemer maak je aan de lopende band keuzes, daar horen ook keuzes voor investeringen bij. 

Wanneer ik een investering doe vraag ik mezelf altijd het volgende af:

Wat kost het me?

Wat levert het me op? Korte termijn en lange termijn. 

Stel, ik doe het niet wat kost het me dan?

 

Daarnaast koppel ik mezelf altijd los van het  bedrag en luister ik naar mijn gevoel. Wil ik dit? Heb ik het nodig? Voel ik enthousiasme? Dan heb ik het antwoord!