Adviesdag voor (startende) ondernemers in de fashion- of beauty business

Ben jij een (startende) ondernemer in de fashion- of beauty business? Dan weet jij als geen ander hoe uitdagend en trendgevoelig deze branche kan zijn. Dragen we het ene seizoen uitbundige designs, zijn het volgende de seizoen de minimalistische looks weer in. Om echt te kunnen groeien, moet je op het juiste moment en op de juiste manier inspelen op deze trends. Maar hoe doe je dat? En welke tools zet je daarvoor in? Tijdens een persoonlijke adviesdag brengen we in kaart wat jij moet doen om jouw onderneming te laten groeien en meer traffic, omzet én winst te genereren. Durf jij de lat hoog te leggen?

Ben jij…

En wil jij…

Maar weet jij niet waar je moet beginnen of wil je hierbij geholpen worden door een expert die in de afgelopen twaalf jaar al honderden bedrijven online heeft laten groeien? Dan is de één-op-één adviesdag met Priscilla Traets de boost die jouw business nodig heeft.

Tjarko Rikkerink – Eigenaar MacketMar

“Gedreven, vol passie en vooral zeer kundig kan Priscilla de valkuilen maar juist ook de kansen die ondernemen biedt uitleggen in normale Nederlandse taal. Maar al te vaak wordt je overspoeld met wollige, vaak marktgerelateerde taal en weet je na afloop van een gesprek nog niks. Bij Priscilla is dit anders en ik kan haar vanuit eigen ervaring dan ook van harte aanbevelen voor elk online media traject waarbij inzicht op basis van keiharde cijfers en uitleg hierover wenselijk is. Kortom, wil je een betrouwbare (gespreks)partner op het gebied van online ondernemen die het je leert zelf te doen mits wenselijk dan hoef je bij deze niet verder te kijken.”

“Priscilla zet jouw wensen om tot concrete doelen, laat je zien wie jouw ideale klant is en waar je deze kunt vinden. Ze laat jouw bedrijf groeien en helpt je om jouw doelen te behalen!”

Adviesdag voor fashion- en beautyondernemers

We gaan aan de slag met een plan van aanpak, waarbij we concrete doelen stellen en ook in kaart brengen hoe deze doelen écht behaald kunnen worden. We werpen een kritische blik op alle processen binnen jouw onderneming en zoeken naar efficiënte(re) oplossingen. Minder werk, meer resultaat, daar gaan we voor! Je gaat naar huis met een concreet actieplan en veel nieuwe ideeën en inzichten op het gebied van ondernemen en marketing, die je direct kan inzetten voor jouw onderneming. Na de adviesdag krijg je toegang tot het volledige netwerk van Priscilla, zodat jij – indien je daar behoefte aan hebt – met de juiste mensen aan de slag kunt gaan om jouw business verder te laten groeien.

Priscilla is een kritische sparringpartner die je helpt bij het stellen van doelen, vinden van focus en realiseren van groei, in zowel je omzet als je winst. De doelen worden geïmplementeerd in een actieplan voor jouw bedrijf. Het verkrijgen van focus is tevens erg belangrijk en ook daarvoor krijg je concrete opdrachten mee naar huis. Priscilla houdt je een spiegel voor en daagt je uit om je ambities net iets hoger in te zetten.

Van A tot Z: de route naar jouw succes

Voor een één-op-één adviesdag hanteren we drie stappen.

Stap 1. Intakeformulier

Voorafgaand aan de adviesdag krijg je een online intakeformulier toegestuurd. Door de verschillende vragen te beantwoorden kan Priscilla een goed beeld vormen van de pijnpunten van jouw onderneming en met welke punten jij als ondernemer worstelt. Zijn er specifieke punten waar jij extra aandacht aan wilt besteden tijdens de adviesdag, dan is er alle ruimte om deze aan te geven in het intakeformulier.

Stap 2. Adviesdag

Tijdens de adviesdag ga je samen met Priscilla aan de slag met concrete doelen.

We stellen een vision board, social media plan en marketingplan op, waarmee jij na deze dag zelfstandig kunt werken. Het marketingplan dient als een wegenkaart naar jouw doelen, samen stippelen we de route voor je uit.

De adviesdag duurt van 10:00 tot 17:00 uur. De adviesdag vindt plaats op het kantoor van Priscilla in Villa Oldenburg te Vught en is inclusief een uitgebreide (healthy) lunch. Kom je met de auto, dan is parkeren geen enkel probleem. Dit kan voor de deur (gratis)!

Stap 3: Eindgesprek

Een maand na de adviesdag hebben we een video call. Bereid dit gesprek goed voor, want dit is hét moment om al je vragen op Priscilla af te vuren. Na de adviesdag ben je waarschijnlijk direct aan de slag gegaan en zijn er nieuwe vragen in je opgekomen. Stel deze vragen, zodat Priscilla je verder kan helpen. Waar loop je tegenaan? Waar wil je graag nog advies over? Zijn er twijfels of onzekerheden, bespreek het allemaal met Priscilla, want zij zal je helpen bij het zetten van de volgende stappen.

Na het eindgesprek is het adviestraject afgelopen. Is het traject je zo goed bevallen en wil je graag blijven werken met Priscilla, dan is er een mogelijkheid om via een coaching traject samen te blijven werken.